• bg2
 
 
  • اعلان 1
اعلان 11
Bönens tider|Åkallelse av denna dag (Duaa)
Tisdag
02
21
Morgonbönen (sabah)
Soluppgången
Middagsbönen (zuhr)
Solnedgången
Kvällsbönen (maghrib)

Ziyarah genom fullmakten

  • Procession av den heliga Najaf återupplivade dödens årsdag av den ädla profeten (må Allah välsigna honom och hans familj).
  • Besökarna strömmade till den heliga helgedomen för att erbjuda kondoleanser till Imam Ali (frid vare med honom) i martyrskapets årsdag av den ädla profeten (må Allah välsigna honom och hans familj).
  • Miljontals av besökare fortsätter promenera på odödlighetens väg (till den heliga Karbala).
Procession av den heliga Najaf återupplivade dödens årsdag av den ädla profeten (må Allah välsigna honom och hans familj).1 Besökarna strömmade till den heliga helgedomen för att erbjuda kondoleanser till Imam Ali (frid vare med honom) i martyrskapets årsdag av den ädla profeten (må Allah välsigna honom och hans familj).2 Miljontals av besökare fortsätter promenera på odödlighetens väg (till den heliga Karbala).3
slider jquery by WOWSlider.com v8.2
En kort förklaring om projekt av byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne)
Byggnadskomplex av Fatima AlZahra (as) är ett stort projekt med (61.000 m²), och med dimension (150*470).

Area av dyrkans del är (32.000 m²) och består av fyra våningar och dess area har en halv av hela projektet, där bibliotekets byggnad liknar museets byggnad vilka består av fem våningar och att area för varje av dessa byggnader är (37.000 m²).

Detta projekt består av två hälfter som är öppen för att visa himlen och den heliga helgedomens kupol av den ledaren för troende (frid vare med honom), och det finns platser för träd.

Projektets huvudport ligger framför den heliga platsen (Maqam) av Imam Zine ElAbidine (frid vare med honom) som är inkluderat i expansion av den heliga helgedomen från västra sidan (byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne)).