• bg2
 
 
  • اعلان 1
اعلان 11
Bönens tider|Åkallelse av denna dag (Duaa)
Torsdag
01
18
Morgonbönen (sabah)
Soluppgången
Middagsbönen (zuhr)
Solnedgången
Kvällsbönen (maghrib)

Ziyarah genom fullmakten

  • Procession av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) återupplivade martyrskapets årsdag av Imam Jaffar AlSadiq (as).
  • Bibliotek av AlRawdah AlHaydariyah tillade tusentals av publikationer, böcker, universitetsprojekt, och digitala encyklopedier under året 2017.
  • Personal av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) återupplivade martyrskapets årsdag av Imam Mohammed AlJawad (as).
Procession av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) återupplivade martyrskapets årsdag av Imam Jaffar AlSadiq (as).1 Bibliotek av AlRawdah AlHaydariyah tillade tusentals av publikationer, böcker, universitetsprojekt, och digitala encyklopedier under året 2017.2 Personal av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) återupplivade martyrskapets årsdag av Imam Mohammed AlJawad (as).3
slider jquery by WOWSlider.com v8.2
En kort förklaring om projekt av byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne)
Byggnadskomplex av Fatima AlZahra (as) är ett stort projekt med (61.000 m²), och med dimension (150*470).

Area av dyrkans del är (32.000 m²) och består av fyra våningar och dess area har en halv av hela projektet, där bibliotekets byggnad liknar museets byggnad vilka består av fem våningar och att area för varje av dessa byggnader är (37.000 m²).

Detta projekt består av två hälfter som är öppen för att visa himlen och den heliga helgedomens kupol av den ledaren för troende (frid vare med honom), och det finns platser för träd.

Projektets huvudport ligger framför den heliga platsen (Maqam) av Imam Zine ElAbidine (frid vare med honom) som är inkluderat i expansion av den heliga helgedomen från västra sidan (byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne)).