• En officiell delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  April / 22 / 2018
  Besöksantal : 2
  En officiell delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Fayeq AlShimary, medlem i förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom), och förvaltare av mediaavdelning mottog en officiell delegation från universitet av Dhi Qar som innehöll en grupp av professorer och forskare som besökte den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom), där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna universitets studenter genom att ge nya källor och publikationer som utfärdas av mediaavdelning i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) till universitetsbiblioteket.

 • En officiell delegation från centrum av Ameer Al-Mumineen (as) för översättning besökte universitet av Baghdad
  April / 21 / 2018
  Besöksantal : 3
  En officiell delegation från centrum av Ameer Al-Mumineen (as) för översättning besökte universitet av Baghdad

  Centrum av Ameer Al-Mumineen (as) för översättning förklarade gemensamt samarbete med språkvetenskapliga fakulteten i universitet av Baghdad som kommer att utvärderas cirka tjugosju av översatta böcker till språk (engelska, franska, svenska, turkiska, urdu och persiska) vilka översattes i centrum av Ameer Al-Mumineen (as) för översättning.

 • Glädjens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  April / 20 / 2018
  Besöksantal : 6
  Glädjens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Personal i den heliga helgedomen av den ledaren för troende, imam Ali (frid vare med honom) dekorerade alla heliga arkader för att fira födelse av imammer AlHussain, AlAbbas, och AlSajjad (frid vare med dem).

 • En officiell delegation besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  April / 18 / 2018
  Besöksantal : 5
  En officiell delegation besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Matthews Walter, den holländska ambassadören i Irak och hans medföljande delegation, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

 • Det tillades ett antal av böcker till bibliotek av AlRawdah AlHaydariyah
  April / 17 / 2018
  Besöksantal : 6
  Det tillades ett antal av böcker till bibliotek av AlRawdah AlHaydariyah

  AlSayyed Ali Jamal AlDin AlHussaini, den islamiska författaren gav en grupp av sina böcker och nya publikationer till bibliotek av AlRawdah AlHaydariyah i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) för att vara en del av det islamiska arvet i bibliotek av den ledaren för troende (frid vare med honom).

 • En officiell delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  April / 16 / 2018
  Besöksantal : 6
  En officiell delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog en officiell delegation från Bosnien-Hercegovina som konverterade till shiism. Där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

 • En pakistansk delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  April / 15 / 2018
  Besöksantal : 6
  En pakistansk delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  En pakistansk delegation från stad av Lahore gav en dyrbar gåva för den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) på grund av årsdag av profeten Muhammeds det gudomliga uppdraget (s), där denna värdefulla gåva var en sällsynt gardin som innehöll en mängd av sällsynta ädelstenar. Och att detta möte var i närvaro av AlSheikh Abdul Sadaa AlJabiri, förvaltare av avdelning för religiösa frågor, och Fayeq AlShimary, förvaltare av mediaavdelning och medlem i förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom), och AlSheikh Nasser AlNajafi, enhetens förvaltare för yttre kommunikation.

 • Gästhus av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) delade ut måltider för besökarna
  April / 14 / 2018
  Besöksantal : 10
  Gästhus av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) delade ut måltider för besökarna

  Gästhus av den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) distribuerade (hundra tusen) måltider för besökare som besökte den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (as) på grund av årsdag av profeten Muhammeds det gudomliga uppdraget (s).

 • Glädjens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  April / 13 / 2018
  Besöksantal : 10
  Glädjens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Alla personal i den heliga helgedomen av imam Ali (as) och besökarna firade årsdag av profeten Muhammeds det gudomliga uppdraget (s).

 • Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter
  April / 12 / 2018
  Besöksantal : 10
  Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter

  Avdelning för religiösa frågor vid den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter utföra dess program genom att motta olika delegationer som består av lärare och studenter. Där dess program inkluderar religiösa och rättvetenskapliga och moraliska och ideologiska föreläsningar och biografi av Ahlul Bayt (frid vare med dem).

1 2 3 4 ... 72 Nästa