• Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  October / 17 / 2018
  Besöksantal : 1
  Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Alla personal i den helig helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) och besökarna återupplivade martyrskapets årsdag av imam AlHassan AlMujtaba (frid vare med honom).

 • Kontinuerliga förberedelser i den heliga helgedomen av imam Ali (as) på grund av martyrskapets årsdag av imam AlHassan (as)
  October / 16 / 2018
  Besöksantal : 3
  Kontinuerliga förberedelser i den heliga helgedomen av imam Ali (as) på grund av martyrskapets årsdag av imam AlHassan (as)

  Personal i avdelning för tjänsters frågor vid den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter sina förberedelser för att motta besökarna som kommer att besöka den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) på grund av martyrskapets årsdag av imam AlHassan (as).

 • Kommitté av vägledning och mobilisering besökte krigare i olika befriade områdena av Daesh
  October / 15 / 2018
  Besöksantal : 1
  Kommitté av vägledning och mobilisering besökte krigare i olika befriade områdena av Daesh

  Kommitté av vägledning och mobilisering i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) inspekterade krigare av den folkliga mobiliseringen som skyddar olika befriade områdena av Daesh, där denna kommitté erbjöd sanitära och logistiska och materiella stöd för dem, och tackade krigare på grund av deras tålamod och uppoffringar och hjältemod.

 • Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter
  October / 13 / 2018
  Besöksantal : 2
  Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter

  Avdelning för religiösa frågor vid den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter utföra dess program genom att motta olika delegationer. Där dess program inkluderar religiösa och rättvetenskapliga och moraliska och ideologiska föreläsningar och biografi av Ahlul Bayt (frid vare med dem).

 • Den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (as) mötte med förvaltare av avdelningar
  October / 11 / 2018
  Besöksantal : 6
  Den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (as) mötte med förvaltare av avdelningar

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) träffade med en elit av förvaltare av avdelningar som arbetar i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom), där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna besökarna som kommer att besöka den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) innan att gå till den heliga Karbala för att återuppliva arbaeen av imam AlHussain (as).

 • Kontinuerliga arbete i byggnadskomplex av Jabir AlAnsari
  October / 10 / 2018
  Besöksantal : 10
  Kontinuerliga arbete i byggnadskomplex av Jabir AlAnsari

  Avdelning av tekniska frågor i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter sina oavbrutna ansträngningar i byggnadskomplex av Jabir AlAnsari som är ägnad för gästhus av den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom).

 • Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter
  October / 9 / 2018
  Besöksantal : 9
  Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter

  Avdelning för religiösa frågor vid den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter utföra dess program genom att motta olika delegationer, där dess program inkluderar religiösa och rättvetenskapliga och moraliska och ideologiska föreläsningar och biografi av Ahlul Bayt (frid vare med dem).

 • Den irakiska inrikesministern besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  October / 9 / 2018
  Besöksantal : 6
  Den irakiska inrikesministern besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (as) mottog Qasim AlAraji, den irakiska inrikesministern, där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) och besökarna som kommer att besöka den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) innan att gå till den heliga Karbala för att återuppliva arbaeen av Imam AlHussain (as).

 • Officiella delegationer besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  October / 7 / 2018
  Besöksantal : 12
  Officiella delegationer besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog olika officiella delegationer från arabiska, islamiska och utländska länder som kom till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) för att delta i festival av Taratil Sajjadiyah, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

 • En officiell delegation från Bangladesh besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  October / 6 / 2018
  Besöksantal : 9
  En officiell delegation från Bangladesh besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog en diplomatisk delegation från Bangladesh, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

1 2 3 4 ... 83 Nästa